top of page
gelaats
IMG_3026.PNG

Na een lange zoektocht heb ik gekozen voor het merk Germaine de Cappucine.

 

Germaine de Capuccini behoort tot de top 5 van internationale cosmeticamerken. Het merk is de nummer 1 in Spanje, België, Italië en Zuid-Amerika. Ook de Oosterse landen doen het zeer goed door de aanwezigheid in luxueuze wellnesshotels.

 

Geniet van een rustgevende gelaatsverzorging, die volledig wordt aangepast aan uw huidtype.
 

Alle gelaatsverzorgingen zullen doorgaan in een behandelstoel die beschikt over verwarming zodat u optimaal kan genieten.

Gelaatsverzorging

MINI LUXE 
Inhoud: Reiniging, peeling en massage. 

Duur: 30 min                              

PUREXPERT

Dit is een zuiverende behandeling. Geschikt voor vette huiden en acné huiden. Op die manier krijgt de huid opnieuw een mooie zuivere en egale look. 

Duur: 50 min

OPTIONS UNIVERSE 

Deze basislijn zorgt voor een verzorgde en herstellende huid. Deze behandeling is beschikbaar in 3 types. Op basis van uw huidtype wordt er gekozen voor een hydraterende, herstellende of anti-ageing verzorging.

Duur: 60 min

ROYAL JELLY 

Voedende en anti-stress verzorging. Deze behandeling doet de huid weer heropleven zodat de huid haar uitstraling terugwint.

Duur: 60min

SO DELICATE 

Deze behandeling is speciaal gericht op gevoelige huiden. Deze verzorging heeft een kalmerende en versterkende werking op de huid en zal meteen het onaangename gevoel, waar een droge huid vaak met te kampen heeft, kalmeren. 

duur: 60min

TIMEXPERT RIDES

Deze behandeling is de ultieme oplossing om lijnen en rimpels te verminderen. Exclusieve actieve ingrediënten bestrijden dynamische en statische rimpels. Dit is ook een ideale aanvulling voor mensen met botox om de effecten te verlengen.

duur: 105min

FOR MEN

Ook mannen hebben graag een verzorging. Deze verzorging is speciaal geschikt voor de man. Evenwaardige verzorging zoals de andere, maar dan aangepast qua geur en textuur. 

duur: 65min

EXTRA'S

U kan de gekozen gelaatsverzorging nog aanvullen met onderstaande epilaties:

Epilatie wenkbrauwen € 7
Epilatie bovenlip € 7

Epilatie kin € 10

Epilatie volledig gelaat € 25

Deze extra's dien je ook op voorhand bij te boeken zodat dit in de tijd van de behandeling kan worden meegerekend.

€ 40

€ 70

€ 75

€ 75

€ 75

€ 115

€ 75

bottom of page